Akdeniz Hurdacı

Mersin Hurdacılar Sitesi

Görsel: Mersin Akdeniz Atatürk parkı sahili + 52.kat

Neden Biz ?
Lisanslı Güvenilir : Çevre Ve Şehircilik Bakanlığından onaylı ve Güvenilir
Peşin ödeme : Miktarı ne olursa olsun, elinizde bulunan hurdalara anında nakit ödeme yapıyoruz.
Güncel Fiyat : Tüm hurda çeşitleri için en güncel ve yüksek fiyatlar sunuyoruz
Tecrübe : 1985 yılından beri bu işi severek ve isteyerek yapıyoruz.
Çevre Dostu : Bakanlık onaylı geri dönüşüm tesisimizde güvenle paketleme ve presleme yapıyoruz.

Mersin Hurdacı

Mersin Akdeniz Hurdacı

öncelikle belirtelim; Firmamız Merkezi Toroslar ilçesine bağlı Yalınayak mahallesinde bulunan Hurdacılar sitesi içinde konuşludur. Bunun Yanında; Akdeniz ilçemize bağlı Nusratiye Mahallesi 5007 sokak içinde şubemiz mevcuttur.

Bu yüzden: Tüm Mersin ilçelerinde olduğu gibi Akdenize bağlı tüm mahallerden hurda alımı yapıyoruz. Koç Metal Hurdacılık olarak elinizdeki hurdaların cinsi ve miktarını bize bildirdiğinizde, kapınıza kadar gelip yerinde fiyatlandırıyor ve peşin ödeme yaparak teslim alıyoruz.

isterseniz online olarak ta fiyatlar ve hizmetlerimiz hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Firmamız Tüm Hurdaları Merkezinde Ayrıştırıp pressleme işlemlerinden geçirdikten sonra, güvenle geri dönüşüme yollamaktadır..

Mersin Akdeniz Hurda Fiyatları

Gelişen Teknoloji ve anlık borsa hareketleri tüm metal meteryallerde olduğu gibi hurda malzemelerde sürekli fiyat değişikliği olarak yansımaktadır.
özellikle: Londra Metal borsasındn çıkan değişken fiyatların yanında, ülkemizdeki döviz kurlarındaki dalgalanmalarda fiyatların hemen hergün değişmesine sebebiyet vermektedir.

Ayrıca; Günlük Hurda Fiyat Listemizi Takip etmek için  Mersin Hurda Fiyatları  Sayfamızı Takip Edebilirsiniz

Mersin Hurdacılar Sitesi

Merkezimiz Mersin Toroslar Yalınayak Mahallesinde Konuşlu Olup, Akdeniz Nusratiye Mahallesinde şubemiz Bulunmaktadır.

Ayrıca Mersinin Her Yerinden Mobil Hurda Araçlarımız ile Hurda Alımı Yapıyoruz. Hurdalarınızı Kapınızdan Güvenle Satmak için Günün Her Saati Bize Ulaşabilirsiniz.

Akdeniz Hurdacı, Firmamız Koç Metal Hurdacılık, Mersinin Her yerinden Tüm Metal Hurdaları Güvenle Almaktadır. Mersin Hurdacı ve Hurda Hizmeti ihtiyaçlarınızda günün her saati bir telefon kadar yakınınızda olacaktır. Ayrıca her türlü bina söküm işleri, metal kesim, yıkım gibi ağır işçilik isteyen Hurdalarınız içinde bizden teklif alabilirsiniz

Hızlı Bağlantılar
WhatsApp Destek Hattı
💬 Canlı Destek
Merhaba 👋
Nasıl yardımcı olabiliriz?